Handbalclub Thor heeft een clubkaart bij Decathlon. Via deze clubkaart sparen wij punten. Met deze punten krijgen wij korting bij Decathlon.

Jullie kunnen ook meesparen?

Heel eenvoudig. Ben je klant bij Decathlon, dan kan je jouw klantenkaart aan de clubkaart van Jeugdhandbal Thor koppelen.

Wat is jouw voordeel?

Je ontvangt eenmalig 400 punten (Welcome Pack) op jouw persoonlijke klantenkaart.

Wat is het voordeel voor de club?

Per € 2 die jullie aankopen, krijgt Thor ook 1 punt op onze clubkaart. Dit verandert niets aan de punten die jullie ook krijgen op jullie aankoop. Kortom, door te kopen bij Decathlon, help je de club aan punten. Meer hoef je niet te doen.

Overtuigd?

Jouw klantenkaart koppelen aan de clubkaart van Jeugdhandbal Thor doe je door hier te klikken. Hou je klantenkaart bij de hand, want in het vervolgscherm wordt het nummer gevraagd.

Alvast bedankt!

Handbalclub Thor