CODE GEEL - Sporten in georganiseerd verband tijdens Corona

Per sportinfrastructuur is er een locatie waar de sportbubbels moeten verzamelen. 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd kan er toegang worden verkregen tot de sportzaal.

Het dragen van een mondmasker is verplicht in de openbare gebouwen, behalve: voor kinderen jonger dan 12 jaar & binnen de actieve sportzone.

Registratie van contactgegevens (minstens telefoonnummer of e-mailadres) van de deelnemers is verplicht. Na 14 dagen verwijdert de sportclub de gegevens.

Handen ontsmetten voor en na elke activiteit.

Desinfecteren van gedeeld sportmateriaal na elk gebruik.

Gebruik van kleedkamers en douches:

• bij (oefen)wedstrijden en tornooien kan er gebruikt worden gemaakt van de kleedkamers en douches NA de wedstrijd. De sportclub staat in voor desinfectie via de ter beschikking gestelde ontsmettingsproducten;
  • spelers alsook scheidsrechters komen in wedstrijdkledij naar de sportcentra en dit ten vroegste 30 minuten voor de aanvang van de wedstrijd.

Publiek

• 1 toeschouwer per speler wordt toegelaten (kinderen onder de 12 jaar worden niet meegeteld). Verplichte registratie vanaf 12 jaar door de sportvereniging;
  • het publiek wordt toegelaten vanaf 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd.

Voor alle bestaande leden, vragen we om via dit document de gegevens te controleren of aan te vullen. Hiermee bevestig je dat je nog steeds lid blijft van HC Thor of laat je ons weten dat je wil uitschrijven.

De factuur voor de betaling van het lidgeld worden via Twizzit doorgestuurd.

Nieuwe leden of leden die wensen te proberen, kunnen dit laten weten via dit formulier.

Dag Thor-leden

Handbal in de kijker zetten, is gelukt. Geniet van het filmpje en dank je wel aan iedereen!

Tot volgend seizoen!

Indien u graag zelf een artikel wil schrijven voor op onze gloednieuwe website of wil meehelpen op een andere manier bij onze club, dan bent u als vrijwilliger steeds welkom!

De Veiling
Pycke de ten Aerdelaan